Verkostomme turvallisuus on meille erittäin tärkeää, joten aloitamme sarjan julkaisuja, joissa keskustellaan vahvasta suunnittelustamme. Aloittaaksesi tämä artikkeli vastaa kahteen tärkeään kysymykseen, jotka on esitetty viimeisimmässä vuorovaikutuksessa kehittäjien kanssa.
K: Miten voit lieventää pahan ryhmän luomaa sivustolohkoa, jossa on huono jaettu osio?
Aloitan selittämällä järjestelmämme vähimmäisvaatimukset. ElRond-protokollan ensimmäisellä käynnistyspäivällä on vähintään 800 todentamista, 400 haketusta ja 400 muuta meta-merkkijonoa varten. Meillä on vaatimus, että runkoon on sisällyttävä vähintään 400 todennusta, muuten hakua ei luoda tai yhdistetään toiseen.

Muita tärkeitä seikkoja: BFT-vaatimus / olettama 75% koko sopimuksesta on hyviä toimijoita, kertoimet lasketaan olettaen, että 25% sopimuksesta on haitallista. Kuoren tasolla hyväksytään enintään 33% haittaohjelmista. Laskelmat suoritetaan käyttäen 10 kappaletta, joista 4000 pistettä on vahingollisia, ja satunnaislohkareiden räätälöintiin tarkoitettu satunnainen lähdekoodi tulee metakirjoista. Kun uusi tarkistus tulee, se määritetään satunnaisesti olemassa olevaan osaan. Jokaisen vaiheen lopussa säädetään 30% solmuista.Konsenssiryhmän summa meta-merkkijonossa on 400, johtaja muuttuu kullakin kierroksella (5 sekuntia), jotta allekirjoitetaan lohko must + 1 on allekirjoitettava, 267 tarkistaja; Yhdessä haketuksessa asetettu konsensus on 63, joka valitaan satunnaisesti 400 puskurista (puskurista), joka muuttuu kullakin kierroksella. 63 * 63 + 1 on 43 — lohkon allekirjoittamiseen tarvittava vahvistustyökalu

Satunnainen siemen on sarja siemeniä, jotka ovat puolueettomia, arvaamattomia ja muuttumattomia. Nykyinen lohkon komentaja allekirjoittaa entisen lohkon satunnaisen kylvämisen omalla avaimella käyttäen yksittäistä BLS-allekirjoitusohjelmaa.Tämä numero on hajanaista ja siitä tulee satunnainen siemen seuraavan ryhmän valitsemiseksi, yksittäinen BLS-allekirjoitus — allekirjoitettu viesti on kiinnitetty erityisellä avaintuloksella; Vain jos N-1-lohko on allekirjoitettu, N-2-lohko … NK-lohko. . Kaikki ovat allekirjoitettuja, meta-merkkijono dokumentoi vain lopulliset lohkot, jotka olemme tällä hetkellä valinneet K = 1;

Suurin osa saman kierroksen pahanlaatuisesta enemmistöstä (> 67%) samassa konsensuksessa on todennäköisesti 10 ^ -9, vaikka 33% sopimuksesta olisi haitallista. Tällöin he voivat ehdottaa lohkoa ja allekirjoittaa sen — kutsutaan sitä lohkoksi M, mutta meta-merkkijono ei dokumentoi sitä. Lohko M dokumentoi lohkon M vain, jos M + 1-lohko on suunniteltu sen yläpuolelle. M + 1-lohkon luomiseksi seuraavan konsensusryhmän on hyväksyttävä lohko M. Vain haitallinen ryhmä on samaa mieltä lohkon M kanssa, joten seuraavassa ryhmässä pitäisi olla super-ilkeä enemmistö. Koska satunnaisia ​​siemeniä ei voi muuttaa ryhmän valitsemiseksi, todennäköisyys valita yksi ryhmä valtaosasta on 10 ~ 9 — täsmälleen 5,38 * 10 ^ -10. Todennäköisesti allekirjoittaa peräkkäiset pahanlaatuiset blokinit vähintään kahdella alaryhmällä (⅔ * 63 + 1).
 Todennäköisyys on: ~ 10 ^ -18. Lisäksi valittujen ryhmien täytyy törmätä, muuten lohkoja ei allekirjoiteta.
Olemme osoittaneet, että protokolla on täysin turvallinen virheellisiä tapahtumia vastaan.

KYSYMYS: Miten voin lieventää yritysostoja? Onko osakeomistus mahdollista?

Protokolla on suunniteltu siten, että se on potentiaalisesti turvallinen ja todennäköisyys saada hyvin pieni leikkaus: 2,88 * 10 ^ -78. Sinun on luotava varjostettu rakenne siten, että se on mahdotonta hakata.
Hankintapäätöksen hakeminen:
Varmuuskopiointiratkaisu, jopa näihin mahdottomiin tilanteisiin. Tila: haku suoritettiin, kaksi mahdollista ratkaisua, suunniteltu toteutus ensimmäisen kokeellisen verkoston käynnistämisen jälkeen

Ratkaisu yksi:

Kunkin lohkon luomisessa komentaja lisää todisteita siitä, että rahaa ei ole luotu tyhjiössä. Tämä hakemisto tarkistetaan myös meta-merkkijonolla ja jokaisella kohdepuristuksella.

Ratkaisu 2:

Kun johtaja ehdottaa, että lohko lisää päähän myös todisteita joukosta muutamia tilejä, jotka muuttivat niiden tasapainoa kiellon täytäntöönpanon aikana. Näiden tileiden tunnistamisen on oltava erityinen, esimerkiksi ottamalla huomioon tilit ensimmäisestä tapahtumasta kullakin minibussilla ja tarjoamalla yhdistetty hakemisto, joka siirtyy kaikista näistä tileistä lohkossa rekisteröidyn tilan juuren pirstoutumiseen. Kun haitallinen enemmistö ehdottaa yhtä virheellistä lohkoa, virheellisen tulotilan juurta manipuloidaan (kun virheelliset muutokset on sisällytetty tilapuun).

Tarjoamalla sisäänrakennetun käsikirjan useille tileille tämä sallii haasteen haastaa rehellinen solmu. Voimassa oleva sopimus antaa tapahtumalohkon ja edellisen pienennetyn kicker-puun, jossa on kaikki vaikutusalaan kuuluvat tilit, ennen kuin haetaan lohkoa ja muistetaan SC. Jos oppaita ei anneta määritetyn ajan kuluessa, haaste katsotaan epätäydelliseksi ja kaikki viestit hylätään.

Kursivoitua lohkolohkoa ei pidetä kelvollisena, ja yhden virheellisen haasteen hinta on solmun täydellinen osuus.

Tämän meta-merkkijonon avulla voit yrittää soveltaa muutoksia, koska se sisältää jo edellisen tilapuun (vain kyseessä oleville tileille) ja pystyy havaitsemaan ristiriidan, joko virheellisen tapahtuman tai virheellisen tilajuurin.
 Tätä voidaan seurata ja konsensussarjaa voidaan vähentää. Samalla kilpailija voidaan palkita osalla alennetusta summasta. Meidän on rajoitettava tällaisten todisteiden kokoa klusterin suurimpaan sallittuun liiketoimien määrään. Lisäksi, jos ongelma liittyy älykkään sopimusprosessiin, tarvitaan SC: tä, mutta voimme silti varmistaa, että vähintään varoja ei luoda ilman SC: n suorittamista.
Ratkaisua parannetaan edelleen lähettämällä vain pelkistetyn lokin puun todistus haasteelle, ja kilpailija tarjoaa vähemmän todisteita ennen virheellisen lohkon ja itse lohkon soveltamista.
Haitallinen ryhmä voi kuitenkin piilottaa myös muita solmuja, jotka eivät ole haitallisia. Tässä tapauksessa rehellinen sopimus, vaikka he tietäisivät, että uusia lohkoja on tuotettu (nähdessään meta-merkkijonon dokumentoimat uudet päät), ne eivät voi aiheuttaa haasteita, koska he eivät voi käyttää lohkotietoja. Tätä ei voida todistaa.

Ratkaisuna on tehdä jokaisen tuotteen massan käyttöönotto pakolliseksi kullekin fragmentille, pakottaen ne vahvistamaan vastaanoton ja lähettämään vahvistuksen meta-merkkijonolle. Tällöin haasteita voivat aiheuttaa myös sisar-leikkaukset, joissa solmut voivat päästä lohkoihin ja voidaan myös tarkistaa.
 Toinen etu on kuitenkin se, että on olemassa toinen kanava, jossa rehellinen sopimus voi pyytää tietoja, jos sen solmupiste hylkää sen. Viestinnän yleiskustannukset pienenevät lähettämällä vain Mini-lohkojen yhdistävä silppuri Brother-leikkureille. Mini Block Cross-Shield lähetetään aina eri aiheiden ympärille, joihin kiinnostuneet solmut voivat käyttää. Loppujen lopuksi haasteita voidaan nostaa pitämällä useita rehellisiä.
Yhteys muodostetaan yhdestä leikkurista meta-verkkoon kohti tiettyä säikeiden / kanavien joukkoa — meta-ruudukko ei hyväksy muita viestejä muista kanavista.
Tämä ratkaisu antaa jonkin verran viivettä meta-verkossa vain, jos on haasteita, jotka ovat hyvin pieniä ja erittäin epätodennäköisiä, koska jos ne löydetään (suuri todennäköisyys löytää), solmut ovat vaarassa saada täysi osuutensa. Konsensussarjan meta-toteutus tarkistaa nämä useat eri osista (paloista) tulevat todisteet. Kirjoitamme vain lohkoja, joissa ei ole merkittäviä haasteita, ja muille, jotka kohtaavat haasteita, yrittäkää käsitellä niitä mahdollisimman pian, etusijalla on ensin etusijalla ensin ja suoritettava joko kilpailija, jos vika tai hälytysryhmä on vahvistettu Terveyshaaste.
Lisäksi, jos nämä useat haasteet on validoitu, meta-sarja voidaan käynnistää aikaisin aikakauden lopussa. Tässä tapauksessa haitalliset solmut leikataan välittömästi ja muutetaan 30% koko sopimuksesta, jolla on vielä riittävästi osuutta.
 Näin varmistetaan, että mikään Shard-yritysosto ei estä protokollaa pitkään, ja jokaisessa yksikössä on tarpeeksi solmuja, jotka voivat taata turvallisuuden.
 Muussa tapauksessa, jos leikkaamme useita kertoja ja emme lopettaneet aikakautta, poistamme aina 43 solmua murskausta, jotka jäivät yhä vähemmän leikkaamalla ja vähentämällä murskauksen turvallisuutta yleensä.

Jos kuvailemme ratkaisua mahdottoman tapauksessa, nyt todistamme, että todennäköisyys on noin 0, jolloin muodostuu super-enemmistön enemmistö tietyllä alueella.

Lohkohankinnoissa pahanomaista ryhmää ⅔ + 1 on oltava jäseniä yhdellä 400: n konsensuspuskurin pysäytyksellä, mikä vastaa 267 tilintarkastajaa. Edellä esitetyt oletukset huomioon ottaen 25% koko sopimuksesta on haitallista, ja todennäköisyys, että haittaohjelmat muodostavat suuren enemmistön yhdessä leikkauksessa, on 2,88 * 10 ^ -78.
Jos katsomme, että 33% verkon kaikista solmuista on haittaohjelmia, 267 haitallisen solmun (meta-verkon hyökätä) potentiaali on 2,84 * 10 ^ -47. Sama, kun otetaan huomioon 400 haitallisen solmun läsnäolo yhdessä kappaleessa (joka tarttuu täysin hyökkäykseen) ja jos ei ole rehellistä solmua, joka kykenee nostamaan haasteen, todennäköisyys on käytännössä 0 (10 ^ -211). ⅔ + 1, mutta sertifioidusta yh- destä kuoresta on enemmän kuin ⅓ (alle 267, yli 133), taantuma ei toistu, eikä se myöskään luo mitään liiketoimintaa, koska lopullista tilaa saavia tapahtumia ei synny, Huono lohko.
Jos tilintarkastajista on vähemmän kuin yksi kuori, pääsemme ensimmäisessä kysymyksessä esitettyyn ja selitettyyn asemaan.

Lopuksi totean, että olemme osoittaneet, että järjestelmä on täysin turvallinen vastaanottohyökkäyksiä vastaan.

Elronad-projektin viralliset linkit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here